pátek 13. prosince 2019

Dárečky pro žáky - osobně a levně

Nevíte,co žákům na Vánoce naježit? Aby dárek byl pro každého originální, a při tom stejný? Zde tip - pro každého žáka jiný citát a k tomu drobnost. Dala jsem si práci a vybrala 32 citátů od významných výtvarných umělců.
Stačí vytisknout na "lepší" papír a rozstříhat nůžkami z kreativní sady. Anebo, jako já, rozřezat na řezačce z Lidlu, která je sice plastově fórová, ale má  ozdobný kotouček. Na zadní stranu pak napište osobnější vzkaz nebo se jen podepište.
Nakonec zbývá už jen vymyslet, co  přidat do dárkového balíčku - bonbon, kolíček, tužtičku, baňku, zlacenou šišku, kamínek z cest či místního potoka? Je to na vás. Pokud zvolíte něco, co se nachází v přírodě nebo prodává po sadách s mnoha kusy, máte vyhráno - nikdo si ve třídě nebude závidět a ani dárky početnější třídy vás finančně nezrujnují.
Citáty jsou ke stažení na Učitelnici https://www.ucitelnice.cz/produkt/3160.
Součástí je i layout pro výzdobu třídy - jeden citát na jedné A4 - lze nechat ve čtverci, nebo ostříhnout do tvaru kolečka. (Jak už tušíte, letos máme ve třídě plno papírových sněhových koulí s chytrými myšlenkami.)
Kde sehnat hezké papíry? Kromě internetových obchodů mají cca za 11 Kč stříbrné, bronzové a zlaté v Kooh -I- Noru. Dobře vypadají i tónované čtvrtky (pastelové barvy). Toužíte-li po experimentech - dobře vypadají i čtvrtky obarvené kávou , čajem nebo výrazněji zbarvenými ovocnými čaji.
Vice fotek






Žádné komentáře:

Okomentovat